Växthuset

Våra växthus

Vi odlar i våra tunnlar och har försäljning i vårt växthus i glas. Här har vi en liten lantbutik där man kan köpa sommarblommor, perenner, snittblommor, tillbehör och interiör. Kom ut till oss på ett mysigt besök, botanisera i våra odlingar, prata växter och odling eller hitta fina presenter i vår butik.

Bröllopsplanering

Det är i vårt fina växthus som vi sitter och planerar ert bröllop! Här har vi inspiration i form av en härlig miljö, böcker, bilder och en lugn atmosfär. Vi går igenom era önskemål om färgval, stil och kollar på om det är något som speciellt ska odlas fram just för er i blomväg. Vi har goda samarbeten med grossister så det vi inte odlar fram själva fixar vi till er genom andra vägar. Ni kan känna er trygga att ni får det ni önskar till er stora dag. Vi erbjuder doftande och hållbart odlade blommor och grönt. Hos oss kommer ni att få inspiration och vi lovar att ni kommer uppskatta era blomster under er stora dag, de kommer att dofta ljuvligt och bidra till er dag på ett fantastiskt fint sätt!

Självplock snittblommor 

I den mån vi kan erbjuda snittblommor till självplock kommer vi att ha det öppet. Vi kommer att ha öppet under de flesta av helger under högsäsong men man kan alltid ringa oss så löser vi det mesta med att ni får komma under andra tider också. Vi meddelar alltid på våra sociala medier om våra öppettider inför helgen. Egenodlade snittblommor kräver en annan behandling än de snittblommor du hittar i en blomsterbutik så kan det vara så att det finns färdiga buntar som har plockats under tidiga mornar för att få stå och dra vatten kallt ett tag till försäljning. När man odlar snittblommor på det sättet vi gör så är det enormt viktigt med snabb vattentilllgång efter skörd och återhämtning för bästa hållbarhet. Självklart går det bra att få plocka själv, då får ni en hink med vatten och vi ser till att vattenförsörjningen finns hela vägen hem till vasen. Vi ger er de bästa tipsen på hur ni får era blommor att stå på bästa sätt. Eterneller är ett stort intresse hos oss så där finns en större chans till självplock och tips på hur ni sedan hemma torkar era fina buketter som håller i evighet! Kom till oss och strosa runt bland all blomster, det finns något för alla!